IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брук Шийлдс на семейно пътуване из Европа

1 август 2022 11 00

Актрисата показа снимки по бански

БГНЕС

БГНЕС

Брук Шийлдс е на семейна ваканция из Европа. Известната актриса сподели няколко снимки от своята обиколка, на която я виждаме в компанията на любимите ѝ хора.

„Рестартиране за душата“, написа звездата в социалните мрежи, с което вдъхнови последователите си да я последват из познати и не чак толкова места.

В своята галерия Шийлдс показва как плува във водата със своите две дъщери, пече се на яхтата и обикаля из красиви улици, разглеждайки някои забележителности.

И като стана дума за релакс и разходки на открито, звездата показва, че за тях не трябва кой знае какво, освен усмивка на уста, удобни ленени дрехи или бански, както и широкопола шапка.

Заедно с актрисата са и нейни семейни приятели, сред които актрисата Александра Уентуърт. Именно с нея Брук е отишла на шопинг из бутиците, където двете са си купили идентични костюми в сив брокат. Те са съчетани с еднакви потници с дантела.

Въпреки че пикът на кариерата на Шийлдс отдавна да е отминал, тя си остава една от най-известните звезди не само в киното. Наред с кариерата си там, тя се развива и като модел, като и до днес се снима за доста известни марки. Наскоро дори стана лице на кампанията на Jordache за 2022 г.

„Има смисъл, който идва с възрастта, и това се чувства по-малко като работа, а повече като привилегия“, казва Брук за ангажиментите си в момента. По думите ѝ, тя е на 56 и е важно за нея да се приема такава каквато е.

Дъщерята на Брук Шийлдс върви по нейните стъпки

Подобно на много други знаменитости, например Синди Крауфорд, дъщерята на Брук – Гриър, също се запали по фотосесиите и реши да се развива като модел.

Преди време актрисата не скри, че се вълнува от това, че нейното 16-годишно момиче вече е голямо и се справя отлично пред камерата. Двете дори позираха за Victoria’s Secret - по случай Деня на майката.

„Беше много емоционално и сякаш гледах момиченцето ми да расте точно пред очите ми“, разкри Брук Шийлдс пред списание InStyle.

„Бих се радвала Гриър да продължи да участва в смислени и вдъхновяващи кампании като тази, които дават сила на любовта, която жените изпитват една към друга“, добави тя по повод първата им обща фотосесия.

Звездата посочва, че иска да предаде на дъщеря си това, че истинската красота произтича от любовта към себе си и другите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари